Gym, Turnen en Freerunning Jeugd

Jeveo verzorgt al jaren gym en turnlessen: voor jong en oud. Jeveo is een recreatieve vereniging en wij doen niet mee aan competities. Het beoefenen van de sport wordt gezien als ontspanning. Plezier staat hoog in het vaandel.

Voor de jongste kinderen bieden wij peutergym aan. Hier staat het bewegen en spelen met elkaar centraal. De peuters leren om spelenderwijs allerlei basisoefeningen uit te voeren, bijvoorbeeld klimmen, klauteren, rollen en duikelen. Hun beleving is erg fantasierijk en hier wordt op ingespeeld. Dieren, sprookjesfiguren en kleuren zijn onderdeel van de les. Heel belangrijk is de motoriek verbeteren, door simpele oefeningen te doen.

In de groepen vanaf 4 jaar worden opdrachten gemaakt en uitgevoerd. Een les bestaat altijd uit een warming-up, dan 1 of 2 leskernen en daarna een slot. Ook hierin staat plezier voorop. Vanaf 6 jaar worden er ook turnoefeningen gedaan. Er wordt gebruik gemaakt van toestellen en kinderen oefenen bijvoorbeeld een radslag, handstand of een salto. Het is niet de bedoeling om er een Olympische sporter van te maken, er wordt gekeken naar de mogelijkheden van de kinderen.

Jongens vanaf 9 jaar gaan naar een aparte gymgroep, waarin spel en toestellen centraal staan. Turnen wordt gegeven voor meisjes vanaf 8 jaar.

Wanneer in Hoogerheide

Maandag Docent Groep
15:30 - 16:30 Max gym 3 - 6 jaar
16:30 - 17:30 Max gym 7 - 9 jaar

 

18:00 - 19:00

 

Wouter

 

freerunning 1      9 - 16 jaar

     

Wanneer in Ossendrecht

Dinsdag Docent Groep

          

Tijdelijk

 

Vanwege vertrek van de lesgever

 

geen turnen meisjes 8 - 10 jaar  

     

 

 


Locatie

MFC Kloosterhof 

Huijbergseweg 3b 4631 GC Hoogerheide

Drieschaar 

De Ploeg 11 4641 TH Ossendrecht